DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20749913,50%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

VOLKAN’ı neden hedef alıyorlar?

VOLKAN’ı neden hedef alıyorlar?

ABONE OL
12 Aralık 2017 23:34
VOLKAN’ı neden hedef alıyorlar?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

VOLKAN gazetesinin 2001 yılında  yayın hayatına nasıl  başladığını çok iyi hatırlıyorum. Bir dönem haftalık olarak, broşür şeklinde  Ulusal Halk  Hareketi’nin yayın organı olarak yayınlanmıştı. Daha sonra ise  günlük gazete haline dönüştü ve o günden bu yana  VOLKAN ulusal güçlerin  sesi olmaya devam ediyor.

Ama  bu kolay olmadı. VOLKAN gazetesi yöneticileri  çok ağır bedeller ödedi. Tehdit ve baskıların yanısıra  VOLKAN gazetesi yöneticileri ve özellikle  Aydın Akkurt  hakkında yüze yakın dava açıldı. Tüm bunlara rağmen Akkurt bir adım bile gerilemedi. Savunduğu ilkelerden , değerlerden ve mücadeleden taviz vermedi.  Zaman zaman yalnız kaldığı günler oldu ama o hak ve doğru bildiği yolda yürümekten vazgeçmedi. Bu arada  en büyük ihanetlere de uğradı, arkadan hançerlendi. Ama kimse, Akkurt’u yolundan ve davasından vazgeçiremedi.

Akkurt, VOLKAN’ı aynı zamanda bir okul haline getirdi. Bugün değişik gazetelerde görev yapan pek çok genç gazeteci  VOLKAN’da yetişti. Beni de köşe yazarlığına teşvik eden, yol gösteren Akkurt oldu. Bana “yazarsın abi” diyerek , köşe yazarlığına başlamamı sağladı.

VOLKAN  bugüne kadar çok büyük saldırılara uğradı. Rum tarafının, Rum işbirlikçilerinin, vurguncuların, kan emicilerin hedefi haline geldi, çok büyük saldırılar yapıldı.  Ama be var ki VOLKAN  yoluna devam etti. Burada da en büyük fedakarlığı ve görevi Akkurt  üslendi.

Gün oldu, VOLKAN’dan ayrılanlar oldu.  VOLKAN yine yoluna devam etti.  Gün oldu ihanetler yaşandı.  VOLKAN bunları da boşa çıkardı.

Şimdi, VOLKAN yine hedef alınmış durumda.  Bir tarafta işbirlikçiler diğer tarafta ise sahte milliyetçiler VOLKAN’ı  susturabilmek için harekete geçmiş durumda.

Rum’u ve Rum’un işbirlikçilerini anlıyorum da, kendilerini “milliyetçi” olarak tanıtan  sahte milliyetçileri  anlayamıyorum .

Bu sahte milliyetçiler “biz milliyetçi bir gazete yayınlayacağız, ulusal değerlere sahip çıkacağız” diyerek çok çirkin bir oyun oynuyorlar.

Bunlara şunları sormak isterim;

VOLKAN ulusal davaya aykırı yayınlar mı yapıyor da  siz bunları söylüyorsunuz.  VOLKAN, Rum’a ve işbirlikçilerine karşı mücadele etmiyor mu da siz bunları söylüyorsunuz.  Sizin amacınız nedir?

Bü ülkede Rum’a ve işbirlikçileri karşı amansız bir mücadele yürüten sadece VOLKAN’dır.  Ulusal güçlerin sesi olan VOLKAN;  aynı zamanda  vurguncuların, dolandırıcıların ve kan emicilerin de korkulu rüyasıdır.

İşte bu nedenlerde VOLKAN hedef  haline getirilip, susturulmak isteniyor. Ama bunu kimse  başaramadı “sahte milliyetçiler” de başaramaz.

Çünkü,  VOLKAN  ulusal güçlerin kararlı sesi ve öncüsüdür. Ulusal güçler var olduğu sürece VOLKAN’da yaşamaya devam edecek.

 

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (3)


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.